Aaveilta

Milloin? 3.9.2022 Missä: Kelhin seurantalo, Sääksmäentie 837, 37700 Sääksmäki Kesto: 1 tunti 45 minuuttia/ryhmä Milloin alkaa 1 ryhmän tapahtuma? klo 20 - 21.45 Milloin alkaa 2 ryhmän tapahtuma? klo 22 - 23.45 HUOM! VALITSE ILMAINEN S.POSTI TOIMITUS LIPULLESI!!!!!!! Ryhmät täytetään tilaus järjestyksessä! Lipun maksettuasi saat vahvistus sähköpostin missä sinulle kerrotaan RYHMÄSI! (RYHMÄ TOIVEITA TOKI OTETAAN VASTAAN) Ikäraja: 15v Saako lipunhinnan takaisin jos tuloni peruuntuu? Saat 10% takaisin Kuka on tapahtuman järjestäjä? Tapahtuman järjestää Paranormal Investigations Group Finland, joka on tutkinut rajatiedon ilmiöitä vuodesta 2014 lähtien. Mikan ja Markuksen lisäksi paikalla on enkelimeedio Sanna Somppi. Mihin asti lipun voi ostaa 20e hintaan? 31.5.2022 mennessä ostetut ja maksetut liput ovat 20e ja sen jälkeen lippuja on saatavilla 25e hintaan, joten sinun kannattaa todellakin olla nopea.. Lisätiedot tapahtumasta: mika.nikkila1@live.fi Nähdään Kelhissä! Mika&Markus&Sanna

20,00 €

Aavepaketti

Jättimäinen tuotepaketti sisältää: Suomen Aavemetsästäjät & Suomen Aavemetsästäjät 2 kirjat nimmareilla. Suomen Aavemetsästäjät 2 & Suomen Aavemetsästäjät 3 äänikirjat.

50,00 €

Mika Nikkilä

Tapahtuuko kotonasi kummia? Tilaa minut, niin otetaan asiaoista selvää pitkän kokemukseni ja nykytekniikan ansiosta. Lisäksi olen tilattavissa luennoimaan koulujen, kirjastojen, messujen lisäksi myös yksityistilaisuuksiin. Tunnin mittaisen luennon aikana vien kuuntelijan rajatiedon syvyyksiin.. Luentopalkkio: 200e Tutkimuspalkkio: 200e Kilometrikorvaus: 0,44e/km

200,00 €

Suomen Aavemetsästäjät 2

Luita myöten kylmäävän Suomen Aavemetsästäjien tarinan toinen osa, joka jatkaa Mika Nikkilän matkaa syvälle käytännön rajatiedon tutkimusten pariin. Lukija pääsee suoraan kotisohvalta Mikan mukana osalliseksi lähes käsittämättömiin tapahtumiin niin Olavinlinnassa, Haiharan kartanossa kuin monessa muussakin niskakarvoja nostattavassa paikassa. Mikan aiemmasta teoksesta tuttu suora ja rehellinen tyyli kuvailla asioita vetoaa lukijoihin ja tarjoaa jännitystä herättävän kosketuspinnan omien kokemusten ja uskomusten tutkimiseen. Aiemmasta poiketen on teokseen upotettu mukaan kiehtovia yliluonnollisia kokemuksia ihan kaltaistemme tavallisten ihmisten elämästä. Ovatko nämä aavemetsästäjä Mika Nikkilän ja laadunvalvoja Kisulin jäähyväiset lukijoilleen? Mika Nikkilä on tehnyt Suomessa eniten kentällä tapahtuvia rajatiedon ilmiöiden tutkimuksia. 

20,00 €

Suomen Aavemetsästäjät

Oletko sinä kohdannut yliluonnollisia ilmiöitä? Olet tai et, tämä kirja saattaa muuttaa täysin käsityksesi elämästä kuoleman jälkeen. Haluatko tietää mitä tapahtui esimerkiksi Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa tai Kytäjän kartanossa? Kirjan mukana pääset niiden ohella myös Hämeen linnan, Hatanpään kartanon ja yli kahdenkymmenen muun paikan tapahtumiin ilman, että joudut itse kokemaan paikan päällä sitä jännitystä ja kauhua, joka kirjassa hyvin nousee esiin. Luettuasi kirjan tiedät käytännönläheisesti, millaista on suomalaisen aavetutkijan elämä. Kirjan on kirjoittanut valkeakoskelainen rajatiedon tutkija Mika Nikkilä. Hän toimii päätutkijana Paranormal Investigations Group Finland -tutkimusryhmässä. Nikkilän motto on "jos sinulla on sydämessäsi jokin asia, niin tee sitä", ja se näkyy myös hänen hyvin ihmisläheisessä tavassaan kertoa asioista turhia kiertelemättä.

10,00 €