Aavekierros 2

26.09.2021

Tule yksin tai ystävien kanssa aidolle aavekierrokselle kokemaan jotain, mitä et koskaan ole välttämättä aikaisemmin kokenut.

Varaa paikkasi ammattitaitoisten aaveenmetsästäjien järjestämältä kierrokselta Sääksmäen Rapolan muinaislinnan historiallisissa maisemissa. Kierrokseen kuuluu paikan ja sen historian esittely sekä ghost box -istunto.

Tapahtuma järjestetään 27.11.2021 klo 18.00-01.00. Oppaina sinulla ovat Paranormal Investigations Group Finlandin Mika ja Markus Nikkilä, jotka ovat toimineet rajatiedon tutkijoina aaveenmetsästyksen parissa jo kahdeksan vuoden ajan ja järjestäneet vastaavia yleisötapahtumia muun muassa Olavinlinnassa ja Vanajanlinnassa.

Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan ulkotiloissa, mutta pyydämme pitämään huolta turvaväleistä ja siitä, että kukaan ei tule paikalla hengitystieoireisena.

Yksi kierros kestää noin tunnin ajan, joten ryhmät lähtevät kierrokselle tasatunnein. Ryhmät jaetaan ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSEN MUKAAN, joten jos haluat aikaiselle kierrokselle, ole mahdollisimman nopea! Ryhmässä 20 henkilöä maksimissaan. 

HUOM! Peruutuksen sattuessa saat lipunhinnan takaisin - alv:n osuus. Peruutukset 21.11.2021 mennessä.

Lippujen myynti päättyy 12.11.2021

ILMOITTAUTUMISOHJEET

  • Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.nikkila1@live.fi
  • Saat vastauksen, jossa on maksutiedot (hinta 20e/lippu)
  • Suorita maksu, johon saat tiedot sähköpostiisi OP-maksupalvelun kautta
  • Kun maksu on mennyt läpi, saat sähköpostiisi vastauksen, jossa on kierroksesi kellonaika. 
https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat