Hyytävät jäähyväiset

21.02.2021

Kuten olen avoimesti kertonutkin, olen työstänyt jo jonkin aikaa Suomen Aavemetsästäjät -kirjasarjan kolmatta osaa, jonka on määrä jäädä tämän sarjan viimeiseksi. Nyt minulla on vihdoin uutisia tuon kyseisen teoksen kohtalosta.

Pitkän prosessin ja muutamien vastoinkäymisten jälkeen minulla on suuri ilo kertoa, että Suomen Aavemetsästäjät 3 - Hyytävät jäähyväiset julkaistaan maaliskuussa e-kirjana. Sarjan päättävä osa sisältää kuvaukset huikeissa kohteissa koetuista uskomattomista tapahtumista ja lisäksi paljon muuta...

Päätin toteuttaa kirjan julkaisun sähköisessä muodossa muun muassa ympäristöarvojen ja käytännöllisyyden vuoksi. Oli kirja sitten missä muodossa tahansa, voin taata, että se ei hyytävyydestään huolimatta jätä lukijaansa kylmäksi.

Teoksen toteutumisesta haluan kiittää totta kai seuraajiani ja lukijoitani, joiden tuki ja kannustus on korvaamatonta. Tästä teoksesta erityiskiitos menee myös kustannustoimituksellisen työn tehneelle Anna Weckströmille, joka on lisäksi toiminut ryhmämme Paranormal Investigations Groupin valokuvaajana.

Olkaa siis kuulolla, sillä hyvin pian minun ja Kisulin jäähyväiset ovat saatavilla e-kirjana! Ostamalla kirjan ja jakamalla tietoa siitä eteenpäin sinulla on myös mahdollisuus antaa tukesi mahdollisille tuleville kirjaprojekteille. Vaikka Suomen Aavemetsästäjät hiljeneekin tämän viimeisen osan myötä, koen, että minulla ja rakkaalla kissallani on vielä paljon annettavaa.

Rakkain ja hieman haikein terveisin

Mika & Kisuli

https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat