Kirjastokiertue 2022

24.01.2022

Hei arvoisa kirjaston väki. Olen varattavissa 1.3- 15.12.2022 luennoimaan kirjoistani. 

Minä olen valkeakoskelainen kirjailija ja yksi Suomen tunnetuimpia rajatiedon ilmiöiden tutkijoita. Olen luennoinut 2019, 2020 ja 2021 ympäri Suomea 70:ssä kirjastossa ja tavoittanut luennoillani tuhansia kuulijoita. Vaikea itseäni kehua, mutta palaute on ollut murskaavan positiivista ja suosituksia saatavilla varmaan lähes jokaisesta kirjastosta joissa olen vieraillut.

Olen aikaisin liikenteessä, koska yritän sillä välttää aikaisempien vuosien tapaiset tapahtumien ruuhkautumiset. Olisi hyvä saada jonkinlainen ns. runkopäivä ja ajankohta mahdolliselle tapahtumalle, jota voisi sitten tarpeen mukaan lähemmin säätää, jos siihen jostain syystä olisi tarvetta. Jokaisesta sovitusta tapahtumasta teen myös kirjani fb- sivuille tapahtuman ja näin myös sitä kautta saadaan tapahtumille tarvittavaa näkyvyyttä. En ole Suomen eturivin kirjailija, mutta taatusti joka sentin arvoinen vieras juuri teidän kirjastoonne. Olen kirjoittanut 3- osaisen Suomen aavemetsästäjät kirjasarjan ja viimeisin teos julkaistiin 2021. Kirjoissani ja myös n. tunnin mittaisessa powerpoint esityksessäni kerron kokemuksiani, kun kyseessä on rajatiedon ilmiöt.

Tilaukset: https://kirjailijavierailut.lukukeskus.fi/kirjailijat/nikkila-mika/

Myös etävierailut ja luentojen taltioiminen on mahdollista, kuten muutamissa kirjastoissa on tehty.

Lisäksi mahdollisuus tehdä vierailusopimus puhtaasti vain minun ja kirjastonne välillä. Luentopalkkiot ja matkakorvaukset neuvoteltavissa. 

Ystävällisin terveisin

Mika Nikkilä

mika.nikkila1@live.fi

0407316576

Valkeakoski

https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat


https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat