Kirjastokiertue starttaa Kauhajoelta

18.07.2020

Kauan on aikaa siitä, kun kevätpuolen kirjastokiertue päättyi 6.3. Juupajoen kirjastoon. Paljon on myös ehtinyt tapahtua sen jälkeen.

Olemme kohdanneet koko maailmaa ravisuttaneen koronapandemian, josta kuitenkin kansakuntana selvisimme suhteellisen pienin seurauksin. Tosin on hyvä muistaa, että myös me suomalaiset menetimme tälle tappavalle seuralaiselle läheisiämme. Usko elämään ja tulevaisuuteen on ollut koetuksella, ja myönnän itsekin monesti vaipuneeni epätoivon täyttämään tilaan tulevaisuutta ajatellessani. 

Nyt kuitenkin on aika nostaa häntä pystyyn ja katsoa tulevaisuuteen positiivisin ja luottavaisin mielin. Syksyn kirjastokiertueeni starttaa 13.8. Kauhajoen kirjastosta ja päättyy aikanaan 4.11. Janakkalan kirjastoon. Pääpaino tulevissa esityksissäni on tietystikin elokuussa julkaisuun tuleva toinen kirjani Suomen Aavemetsästäjät 2. Kirjassa jatkan tuttua suoraa ja karua tyyliäni, mutta kirja sisältää myös uuden elementin, koska minusta koskaan ei ole järkeä alkaa vanhaa toistamaan. 

Olisin kauhean kiitollinen, jos näkisin juuri sinut tulevissa tapahtumissa ympäri Suomea sijaitsevissa kirjastoissa. Kaikki tulevat kiertuepaikat ja aikataulut löydät kätevästi https://www.facebook.com/tours/2549029832020444/

Tule siis paikan päälle ja vinkkaa kiertueesta myös ystävillesi!

Ystävällisin terveisin

Mika Nikkilä


https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat