Kirjastokiertue 2019 numeroina.

20.05.2020

Kiersin vuonna 2019 kirjastoja ympäri Suomea.

Kiertueellani vierailin Janakkalan, Lammin, Kauhajoen, Outokummun, Porvoon, Järvenpään, Vaasan, Variskan, Kemin, Tervolan, Kokkolan, Hattulan, Euran, Riihikosken, Yläneen, Valkeakosken, Iisalmen, Ylöjärven, Porin, sekä Auran kirjastot. Tapahtumissa vieraili yhteensä 604 henkilöä, jotka olivat päättäneet antaa minulle elämästään yhden tunnin. Kilometrejä kiertueen aikana kertyi yhteensä 6729.

Toteutin koko hässäkän omakustanteisesti ja yövyin vaihtelevalla menestyksellä autossani. Lisäksi vierailin erilaisilla messuilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa 10 kertaa. Kannattiko? Ehdottomasti kannatti, koska tämähän oli minun oma valintani ja tiesin jo lähtiessäni, että aina ei kannattaisi "mopolla" moottoritielle suunnata. Mutta minä selvisin ja olen siitä hyvin iloinen. 

Suurin kiitos kuitenkin kuuluu teille jokaiselle, jotka tulitte paikan päälle minua tapahtumiin kuuntelemaan. Tänä vuonna 2020 toteutin jo samanlaisen kiertueen kevätosan, ja loppuvuodesta on edessä todellinen kiertuespektaakkeli, kun lokakuussa tulen kiertämään 15 kirjastoa ympäri Suomea aina Kemijärveä myöten. 

Lupaan sinulle, että niin kauan kuin juuri sinä tulet minua kuuntelemaan, niin aioin kiertueita tulevaisuudessakin jatkaa.

Terveisin

Mika Nikkilähttps://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat