Kova ja opettavainen vuosi 2020

15.12.2020

Vuosi 2020 on ollut ikimuistoinen monellakin tapaa, niin minullekin, kuin varmasti myös sinulle arvon lukija.

Suomen Aavemetsästäjät 2 näki julkaisunsa elokuussa ja lisäksi Suomen Aavemetsästäjät -kirjasta löytyy nyt myös äänikirjaversio esimerkiksi Storytel, Elisa, Nextory sekä BookBeat -palveluista. Kävin kyseisen kirjan itse lukemassa äänikirjaksi 2019 ja hienoa, että se nyt viimeinkin saatiin julkaisuun asti. Äänikirjan hiljattainen julkaisu tuli itsellenikin yllätyksenä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. 

Toteutin tänäkin vuonna laajan kirjastokiertueen, joka piti sisällään 22 kirjastoa ympäri Suomea. Ihmisiä tilaisuuksissa oli satoja, mikä olikin iloinen yllätys, koska elämme haastavia aikoja koronapandemian keskellä. Myös yksityiselämässäni tapahtui isoja liikkeitä ja lisäksi työelämäni muuttuvat tilanteet ovat sekoittaneet pakkaa aika paljon.

Nyt kun elämme joulukuuta 2020 asiat, ovat monellakin tapaa selkiytyneet ja usko tulevaan on edelleen vahvana tällä hetkellä olemassa. Kaiken tämän keskellä olen myös työstänyt kolmatta ja tämän kirjasarjan viimeistä osaa, joka onkin jo lähes valmis, lukuunottamatta paria pientä yksityiskohtaa. Uusia ideoita on kuitenkin jo kehkeytymässä, mutta niihin palaan myöhemmin. 

Lisäksi aioin toteuttaa vuoden  2021 aikana vielä laajan kiertueen ympäri Suomea sijaitsevissa kirjastoissa, sekä muissa vastaavissa tapahtumissa, joihin minut saa varattua jo nyt Lukukeskus-palvelun kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä mika.nikkila1@live.fi. 

Vaikea ja haastellinen vuosi on siis kohta takanapäin ja olenkin hyvin kiitollinen siitä tuesta, mitä olen teiltä arvoisat lukijat ja seuraajat saaneet. Me selviämme ja niin selviät sinäkin! Mukavaa joulun odotusta juuri sinulle.


Haikein mutta luottavaisin terveisin

Mika & Kisuli

https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat