Lähde mukaan aavekierrokselle ammattilaisten kanssa!

23.01.2021

Tule yksin tai ystävien kanssa aidolle aavekierrokselle kokemaan jotain, mitä et koskaan ole välttämättä aikaisemmin kokenut.

Varaa paikkasi ammattitaitoisten aaveenmetsästäjien järjestämältä kierrokselta Sääksmäen Rapolan muinaislinnan historiallisissa maisemissa. Kierrokseen kuuluu paikan ja sen historian esittely sekä ghost box -istunto.


Tapahtuma järjestetään 6.3.2021 klo 18.00-00.00. Oppaina sinulla ovat Paranormal Investigations Group Finlandin Mika ja Markus Nikkilä, jotka ovat toimineet rajatiedon tutkijoina aaveenmetsästyksen parissa jo kahdeksan vuoden ajan ja järjestäneet vastaavia yleisötapahtumia muun muassa Olavinlinnassa ja Vanajanlinnassa.

Turvallisuus on tärkeintä, minkä takia tapahtumassa on MASKIPAKKO ja osallistujat jaetaan kuuteen ryhmään, joissa on oppaiden lisäksi maksimissaan kahdeksan henkeä. Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan ulkotiloissa, mutta pyydämme pitämään huolta turvaväleistä ja siitä, että kukaan ei tule paikalla hengitystieoireisena.

Yksi kierros kestää noin tunnin ajan, joten ryhmät lähtevät kierrokselle tasatunnein. Ryhmät jaetaan ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSEN MUKAAN, joten jos haluat aikaiselle kierrokselle, ole mahdollisimman nopea!

ILMOITTAUTUMISOHJEET

  • Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.nikkila1@live.fi
  • Saat vastauksen, jossa on maksutiedot (hinta 15 e/lippu)
  • Suorita maksu, johon saat tiedot sähköpostiisi OP-maksupalvelun kautta
  • Kun maksu on mennyt läpi, saat sähköpostiisi lipun, jossa on kierroksesi kellonaika. Sinun tulee näyttää lippu paikan päällä, jotta voimme varmistaa, että jokainen pääsee omaan ryhmäänsä ja ryhmäkoot pysyvät suositusten mukaisina.

Saavuthan paikan päälle noin 15 minuuttia ennen kierroksesi alkamista!

www.mika-nikkila.com

Y-tunnus: 3108334-7


Huom! Peruutuksista saa rahansa takaisin (- ALV 24%) Huom! Peruutus tehtävä viimeistään 5.3.2021 mennessä.

https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat