Milavida YouTube Live

06.03.2022

Teemme 18.3. klo 18-00 välisenä aikana tutkimuksen legendaariseen Milavidaan, joka tunnetaan myös Näsilinna nimellä. Rakennus ja alue tunnetaan yhdestä kansalaissodan verisimmistä yhteenotosta..

Tutkimuksen onnistuminen ja varsinkin vuokrakustannukset ovat omakustanteisesti toimivalle ryhmälleni äärimmäisen iso taakka/riski. Olemme 8- vuotta tarjonneet ihmisille erilaisia elämyksiä livelähetyksien muodossa ympäri Suomea sijatsevissa legendaarisissa kohteissa. (Vanajanlinna, Hämeen linna yms.) Nyt teillä on mahdollisuus auttaa meitä tämän tutkimuksen toteutumisessa. Lähetämme illan aikana 2 YouTube livelähetystä paikanpäältä. Voit seurata lähetyksiä illan aikana seuraamalla tarkasti alla olevien ohjeiden 3 vaihetta. 

1. Tilaa kanava               https://www.youtube.com/channel/UC0SQt5u_pKq-5mwNspOSFlg

2. Liity jäseneksi ja valitse 3- tason jäsenyys   https://www.youtube.com/channel/UC0SQt5u_pKq-5mwNspOSFlg/join

3. Ole paikalla kanavalla, kun livelähetykset alkavat.  18.3. klo 19.30 ja 22.30

Youtube kanavan jäsenyys ei velvoita kiinteään maksuun jatkossa ja jäsenyyden voi perua koska vaan, jos siltä tuntuu. Liittymällä jäseneksi emme lupaa, että luvatut striimit aina onnistuisivat kellon tarkkuudella tai joissain tapauksissa ollenkaan, koska me emme voi mahdollisille nettiyhteysongelmille yhtään mitään.

Ystävällisin terveisin

Mika ja Markus Nikkilä, Paranormal Investigations Group Finland, Valkeakoski


https://www.facebook.com/suomenaavemetsastajat